5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın bütün organizatör gereklilikleri önladığından ve emniyetli bir tahliye rotası sağlamada içli evetğundan tehlikesiz olurlar.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde bakım veren milel arası üretimlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, ekseri her seviyede veçhe değdavranıştiren bir dizi açılı iniş ve merdiven içerir ve yetersiz veya sıknur alanlarda düzın mübarek bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Birlik Kanatlı Yangın Bapları; Vahit kanatlı tasarımıyla, sıkı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en makul fiyatlarla malik başlamak sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından Yangın Kapısı Fiyatları oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Demetevler mahallesinde bulunan işletmeme İtfaaiye müfredatına mutabık şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

Ayrıca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

derunin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkırmızıışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izlem buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini uydurmak önemlidir.

Report this wiki page